Sponsoren

Met Trots stellen wij onze sponsors voor!


Maas Kip en Kalkoen


Bij Maas Kip en Kalkoen kunt u terecht voor een breed en gevarieerd assortiment aan hoogwaardige pluimveeproducten. Ook voor wild, konijn en barbecueproducten zijn zij hét adres. Als zelfstandige poeliersgroothandel is Maas Kip en Kalkoen een gewaardeerde partner van retailers, cateraars, slagers en de voedselindustrie.


ADS-Expo

ADS-Expo is een bedrijf dat zich sinds 1975 heeft gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met presenteren van bedrijven en/of producten. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar de exclusief importeur van het MODUL systeem, HET systeem onder de modulaire systemen voor standbouw, interieurbouw en events.


Kees Govers Verzekeringen

Kees Govers is na zijn actieve prof voetbal carrière een verzekeringskantoor gestart. Inmiddels is deze onderneming niet meer weg te denken uit Rijen. Bel Kees, en hij regelt het!


Brouwers Assurantiën Brouwers

Assurantiën bestaat sinds 1950. Als oudste assurantiekantoor van Gilze-Rijen hebben ze in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Die kennis willen ze graag met u delen, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken op het gebied van verzekeringen, hypotheken financiële dienstverlening en personeelsverzekeringen.