Ronde van de Leren Zool – Zondag 30 juni a.s.! 

Na de warme editie van vorig jaar is men volop in voorbereiding voor ‘De Leren Zool’ op zondag 30 juni a.s., waarin weer een mooi programma wordt geboden. Zo zijn aan het sportieve programma de Elite mannen toegevoegd, wat reden geeft voor nog meer koers in de straten van Rijen.

Het programma voor deze dag is als volgt; 09.30 – 13.00: KNWU Jeugd
13.30 – 14.45: KNWU Meisjes -Dames
15.00 – 16.15: Open Kampioenschap Gilze-Rijen
16.15 – 18.00: KNWU Elite mannen – Beloften – Amateurs
 
Het parcours is iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Het volledige parcours is als volgt:
Raadhuisplein – Mariastraat – Hoofdstraat – Heistraat – Drossaardstraat – Raadhuisplein

Naast wielersportsport; gezelligheid voor iedereen op het Raadhuisplein !
Om de sfeer aan de start / finish helemaal compleet te maken zal het horecaplein dit jaar worden ingericht op het Raadhuisplein. Hier kan men zich inschrijven voor de wedstrijden en kan je ook terecht voor de nodige drank, versnaperingen en “last but not least” het entertainment.
 
Zo zal coverband “Van Eigen Bodem” de nodige optredens verzorgen. Zij staan bekend om hun mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. Dit alles onder hoog enthousiasme en met veel plezier belooft dit het Raadhuisplein in de juiste feesttemming te brengen.
 
Ook zal Steven van Gils, bekend als leadzanger van De Bounties zijn opwachting maken. Steven heeft eigenlijk geen introductie meer nodig in Rijen. Met zijn Bounties op de bühne voelt hij zich thuis als entertainer en zanger, welke alle genres  zonder moeite vertolkt en vermakelijk is naar het publiek toe. Steven staat garant voor feest!
Dit alles zal worden ondersteunt door Gotcha Entertainment. De horeca zal deze dag in goede banen worden geleid worden door De Heeren van Rijen.
 
Net als vorig jaar zal er een groot LED scherm aanwezig zijn waarop men live de Formule 1 vanuit Oostenrijk, en ook het Nederlands kampioenschap wielrennen voor elite kan volgen.
 
Kortom voor ieder wat wils deze dag!
Kijk voor meer informatie op www.rondevandelerenzool.nl of houd de Facebook pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws.

Dit vind je misschien ook leuk...